Ce e ala un blog?

Un mijloc de mangaiat orgoliul, capatat faima si eventual facut bani.

In naivitatea mea credeam ca este un jurnal online in care omul zice daca si ce are de zis, isi spune pasul, gandurile si atat, nimic in plus. Practic insa e o forma indulcita de socializat, un loc unde sa te simti bine cu un statut pe care il ai, undeva in lumea virtuala daca in cea reala nu esti chiar ceea ce  vrei. Ati realizat oare pe un blog cata informatie este cu adevarat si cat trafic il reprezinta comentariile, de ele mai multe ori stupide si fara legatura cu articolul in sine?

Scriem mizerii, scriem ce trebuie ca lumea sa reactioneze, sa se bucure sau sa se enerveze, sa injure sau sa aplaude, sa se simta si ei importanti insa sa stea cu ochii pe blog, sa comenteze, sa faca trafic.

Au fost bloggeri mari, se nasc unii noi, mai dispar unii din cei vechi, nimic nou sub soare, aceleasi discutii semi-docte, acelasi limbaj suburban, acelasi orgoliu de adolescent in cautarea identitatiiaceiasi „dusmani” ce isi permit sa contrazica maretul blogger.

Nu vreau sa stiu ce fac ei in lumea reala insa in online ei sunt valorile noastre, ei sunt acolo sus, modele de urmat. Pacat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s