Bloggeri vs jurnalisti

Mi se pare fascinant modul in care multi bloggeri se bat cu pumnul in piept si declara ca jurnalistii le sunt inferiori. Fiind baieti destepti omit sa prezinte tot adevarul iar poporul indobitocit ia de buna afirmatia.
Realitatea este ca nu mai exista nici un ziar online decent, nici un loc unde sa gasesti informatii de calitate prezentate intr-un mod decent. Totul e o colcaiala de titluri scrise cu majuscule, sex, scandaluri, reclame agresive si comentarii retardate. In conditiile in care aia este concurenta e evident ca orice se apropie de normalitate este vazut ca o chestie fabuloasa si are un succes monstru.
Nu contest munca lor sau valoarea pe piata insa valoarea de piata si valoarea reala sunt doua aspecte complet diferite. Ganditi-va la fotbal, la echipa campioana a Romaniei. Pe plan european nu inseamna nimic, nu o sa ajunga niciodata sa joace macar un sfert de finala de CL insa intern o sa se compare cu Fulgerul Tungujeii de jos si o sa se declare fabuloasa.

Reclame

Un gând despre &8222;Bloggeri vs jurnalisti&8221;

  1. A te bate cu pumnul în piept şi a-ţi clama superioritatea este un semn cert de … inferioritate. Bloggeritul nu este o profesie. Implicit, nu are constrângerile meseriei. Fiecare este liber să scrie despre ce doreşte, cum vrea şi … cum poate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s