Iti permiti sa critici?

Daca te uiti in presa ori pe bloguri cele mai de succes articole is cele in care autorul critica un aspect al vietii cotidiene. Ceea ce mi se pare mie interesant este faptul ca acel autor la randul lui face greseli mai mici sau mai mari insa inchide ochii cu eleganta la ale lui ca sa se concentreze la ale altora.
Eu nu sunt din cei imaculati, fac greseli peste greseli si in acelasi timp si critic, insa incerc sa nu am un ton chiar asa de categoric. E trist, toti ne balacim in aceeasi mocirla insa unii se uita de sus, crezand ca sunt altfel. Nu, suntem toti undeva jos de tot fata de lumea civilizata, mandria lor e ceva de genul „diferenta intre locul 250 fata de 260” si uita ca scopul e sa fii cat mai aproape de primul loc.
Ce e nu doar trist ci periculos este ca oamenii fara o baza decenta iau de bune informatiile primite. Ei chiar cred ca le spune Antena3, chiar cred despre bloggerul x ca este cel mai asa sau pe dincolo. Sunt aceiasi oameni care l-au crezut pe Geoana cand spunea ca va da 20 de mii de euro romanilor care se intorc in tara. Tot ei sunt convinsi ca din cauza lui Basescu sunt ei niste ratati in viata, daca dispare el de maine vor fi oameni de succes.

Reclame

4 gânduri despre &8222;Iti permiti sa critici?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s