Cititul pe internet

Ma intrebam intr-o buna zi, de fapt ma intreb periodic, de ce anume citesc ziare si bloguri pe internet. Daca e sa vorbim despre ziare as spune ca sunt franturi de informatii, de multe ori aruncate in viteza pe net, fara sa fie documentate, fara prea multe detalii ori articole foarte prost scrise, facute doar sa trezeasca interesul fara sa spuna insa nimic. Daca e sa vorbim despre bloguri e o mica diferenta, uneori prezinta informatii corecte insa perfect inutile, de genul „site-ul x face spam” sau „telefonul y are bateria mai mare cu 3% fata de telefonul x”. Desigur, avem si pareri adanci si gresite, corectate in comentarii si uneori asumata eroarea de autor iar alteori refuzata brutal si jignit comentatorul.
Inca incerc sa imi dau seama daca are sens sa pierd timp citind o acest gen de maculatura care la final de zi nu imi aduce absolut nici un avantaj, nu acumulez nici o informatie, nici o idee, nimic nou, doar timp pierdut cu articole puerile sau discutii savante care a doua zi nu mai au nici un sens.
Probabil ar trebui sa caut alte surse de informare sau doar sa ma axez pe subiectele interesante pentru mine si sa caut mai atent pe internet dupa informatii valide si detaliate. Poate gresesc eu si cititul de stiri si bloguri nu e pierdere de timp.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s