Bac 2013

Am descoperit ca in Romania exista spaga si se da asa ceva la Bacalaureat, mai grav, am gasit chiar un liceu unde profesorii luau mita pentru a lasa copii sa copieze. E prima oara dupa 89 cand aud ca se copiaza la Bac, inca nu imi revin din soc.
In alta ordine de idei ne uitam unde nu trebuie, spaga s-a dat si se va da mereu la Bac insa procurorul a comis un abuz grosolan cu sechestrarea copiilor in liceu si apoi ducerea la sectie cu autocarul. Cand politia vrea sa vb cu un cetatean ii trimite o citatie pentru a se prezenta la sectia de politie iar daca el nu vine atunci se amite un mandat de aducere, ceea ce inseamna ca este adus cu forta. Este complet ilegal sa sari peste primul pas si sa sechestrezi un cetatean in liceu si apoi sa il duci cu autocarul la sectie doar pentru a-i lua o declaratie.
E 2013 si noi ne uitam pasivi cum un procuror ori nu stie ce face ori nu il intereseaza si isi permite sa retina un cetatean fara nici o vina, sa il sechestreze o ora fara avocat si fara explicatii si sa il duca la sectie doar pentru o simpla declaratie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s