Sinteza meciului Grecia – Romania

Niste oameni au facut bani in moduri greu de descris dpdv legal si pentru ca banii nu ajung fara sa ii arati si-au cautat publicitate. Beneficiind de idei inovatoare si-au cumparat echipe de fotbal cu care se joaca exact ca un copil capricios cu soldateii de plastic.
Orice societate onorabila are un lider asa ca l-au ales pe el, unicul si cel dintai, caruia i-au spus „Nasul”. Nasul a decis sa il puna antrenor la nationala pe un prieten, cam nesuferit si arogant insa foarte slab ca selectioner pentru ca era prieten. Pentru ca trebuia sa poarte un nume i s-a spus „Satana”.
Satana are o singura calitate in domeniu, si anume orgoliul infinit. Cu el echipa nationala este facuta ca si restul sistemului, pe baza de relatii, interese si prietenii iar scopul fiecarui joc este ca el sa nu piarda, nu ca echipa sa castige.
O mana de oameni se joaca intre ei, uneori pe mize serioase in bani. Restul de 16-18 milioane ne uitam, ne enervam, chibitam si speram ca data viitoare sa ne bucuram.
L.E Pentru ca Sf. Parachiva a trecut nu putem spera la nici o minune.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Sinteza meciului Grecia – Romania&8221;

    • Nu, Piturca a facut o echipa defensiva si am luat 3 goluri, acum face o echipa ofensiva si vrem sa vedem ce se intampla. E prima oara cand face o echipa ofensiva, fie si la nivel de intentie. Asta e motivul oficial, desigur.
      Intre noi fie vorba se joaca si la noi pentru ca FRF are nevoie de banii din bilete.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s